21.05.2018r. - 29.05.2018r.

fruitplatepng [300x194]

Uwaga!

Uczniowie klas 5-7 i gimnazjalnych jedzą obiady po lekcjach. Obiady są wydawane do godziny 15.45 w budynku przy ul. Bema 66. vectorveggiespng [300x191]

Produkty używane do przygotowywania potraw zawierają alergeny takie, jak: seler, śmietana, masło, bułka tarta, jaja, kasza, mąka pszenna, makaron.

 

 

 

 

DATA

 

T   R   E   Ś   Ć

 

GRAM.

 

21.05.2018r.

Poniedziałek

Zupa pomidorowa z makaronem, kotlet pożarski, ziemniaki, marchewka z groszkiem, kompot, owoc

 

90

 

22.05.2018r.

Wtorek

 

Kapuśniak z młodej kapusty z koperkiem, bitki ze schabu, ziemniaki, surówka z kalafiora oraz rzodkwi, woda z cytryną, owoc

 

90

 

23.05.2018r.

Środa

Rosół z makaronem, udziec z kurczaka, ziemniaki, mizeria, herbata, owoc

 

90

 

24.05.2018r.

Czwartek

Żurek, gulasz z kaszą, surówka z kiszonego ogórka i marchewki, kisiel, owoc

 

90

 

25.05.2018r.

Piątek

Zupa fasolowa, ryba duszona, ziemniaki, surówka z białej kapusty z koperkiem, kompot, owoc

 

90

 

28.05.2018r.

Poniedziałek

Zupa owocowa z makaronem, gołąbki bez zawijania, ziemniaki, woda  z cytryną, owoc

 

170

 

29.05.2018r.

Wtorek

Zupa koperkowa z ryżem, kotlet devolay z serem, ziemniaki, kapusta młoda na krótko z koperkiem, kisiel, owoc

 

90